• Bedrijfskleding van WIS, dat ZIT!

Werkkleding

Werkkleding van hoge kwaliteit

Werkkleding die lekker zit is erg belangrijk. Duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak spelen hier een belangrijke rol . Zeker als je als ondernemer netjes voor de dag wilt komen. Vaak stel je dus hoge kwaliteitseisen aan je bedrijfskleding. Liefst wil je duurzaam ( minimale slijtage, lange levensduur ) kunnen werken als het om werkkleding gaat. Door deze aspecten samen te voegen kunnen wij onze klanten een zeer uitgebreid assortiment bieden. Al onze artikelen zijn van gerenommeerde werkkledingmerken zoals o.a.  Blåkläder, Dassy, James Harvest, Light-Vest®, Mysole, Orcon, Printer, Projob,   Safety Jogger, Segers, Sixton & Tricorp  

Werkkleding op voorraad

Omdat wij een intensieve samenwerking hebben met onze leveranciers kunnen wij uit voorraad leveren en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de producten. Van elk product kunnen wij u geheel vrijblijvend een monster toesturen zodat u deze op uw gemak kunt bekijken op draagcomfort, kwaliteit en kleuren. Daarnaast kunnen wij langskomen met een pas-serie om uw personeel te laten passen.


Voor advies, vragen over onze producten, uw bestelling of een afspraak met onze adviseurs gelieve uw gegevens op onze contact pagina in te vullen. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.

shirt werkkleding

werkkleding horeca

Een kleine greep uit ons werkkleding assortiment en toebehoren:

Werkbroeken

werkbroek man
Shirts

werkkleding man en vrouw
Jassen

jassen werkkleding
Truien

werkkleding man
Reflecterende werkkleding

reflecterende werkkleding
Overalls

overall orcon workwear

Interesse in werkkleding?